Prezentare Tehnolemn

Istoria TEHNOLEMN începe în 1994 la Sibiu, când un grup de investitori români au decis să înființeze o societate comercială cu capital privat care îşi propunea să producă şi comercializeze ferestre şi uşi din lemn stratificat ce încorporau geam termopan precum şi o serie de alte produse care foloseau ca materie primă lemnul natural precum scările de interior, obloane şi obiecte de mobilier.

Datorită proiectării atât funcţionale cât şi estetice, produsele TEHNOLEMN au câştigat încrederea unui număr din ce în ce mai mare de clienţi, atât persoane fizice cat si instituţii, astfel că în 2002 am început să producem şi pentru pieţele externe din Germania şi Italia. Exigenţa tehnică şi viziunea estetică încorporate în fiecare dintre produsele noastre au condus, în 2006, la înregistrarea oficială a mărcii Tehnolemn.

Începând cu anul 2012, atât ferestrele din lemn triplu stratificat, cât şi uşile de intrare din lemn stratificat pe care le producem poartă marcajul CE, simbolul recunoaşterii depline a eforturilor pe care le depunem pentru satisfacerea cerinţelor şi viziunii conceptuale a proiectelor de amenajare arhitecturală la care participăm.

Producție lemn stratificat